Köp skogMin skog
Om ossBlogg

Kontakta oss

När du behöver hjälp finns vi här för dig

info@skogsnejd.se

070-508 87 14

Hitta svar på vanliga frågor i vår FAQ

FAQ
Kontakta oss

Lär känna oss på Skogsnejd

Fredrik Laapotti

Fredrik Laapotti

VD

fredrik@skogsnejd.se

Värmlänning som hamnat i de småländska skogarna med fru, barn och hundar. Tidigare jobbat som rektor och läst företagsekonomi vid sidan om. Fick idén till Skogsnejd när jag och min fru diskuterade om vi skulle köpa lite skog med hushållssparandet. Det visade sig vara riktigt krångligt, så det var bara att ta tag i utmaningen att göra det enklare för både oss och dig!

LinkedIn

David Borg

David Borg

Marknadsansvarig

david@skogsnejd.se

Jag är en podcastlyssnande västgöte som nu kallar Jönköping sitt hem med fru och barn. Engagerad och rak är nog ord mina närmsta skulle använda för att beskriva mig. Har arbetat med digital kommunikation i 10 år och har en bred kompetens inom området. Det jag är mest passionerad över med Skogsnejd är att bygga upp ett företag från grunden som kommer till nytta för många personer. Att kunna spara i något så konkret som skog, det är riktigt coolt!

Oscar Buvari

Oscar Buvari

UX Lead

oscar@skogsnejd.se

Utåtriktad och rationell hallänning som tenderar att ha en för många bollar i luften. När jag inte testar på nya träningsformer diskuterar jag gärna personlig utveckling med sambon. Jag har flera års erfarenhet som UX Designer, och jag ser till att användarna är i fokus ända från idéstadie till produkt. Skogsnejd är framtidens hållbara sparande, och jag vill ta dig dit med ett enkelt knapptryck.

Köp skogMin skog