Kontakta oss

Lär känna Skogsnejd och kontakta oss gärna med dina frågor. Här hittar du oss grundare och även vårt Advisory Board.

Fredrik Laapotti
Fredrik LaapottiVD
Värmlänning som hamnat i de småländska skogarna med fru, barn och hundar. Tidigare jobbat som rektor och läst företagsekonomi vid sidan om. Fick idén till Skogsnejd när jag och min fru diskuterade om vi skulle köpa lite skog med hushållssparandet. Det visade sig vara riktigt krångligt, så det var bara att ta tag i utmaningen att göra det enklare för både oss och dig!
Oscar Buvari
Oscar BuvariUX Lead
Utåtriktad och rationell hallänning som tenderar att ha en för många bollar i luften. När jag inte testar på nya träningsformer diskuterar jag gärna personlig utveckling med sambon. Jag har flera års erfarenhet som UX Designer, och jag ser till att användarna är i fokus ända från idéstadie till produkt. Skogsnejd är framtidens hållbara sparande, och jag vill ta dig dit med ett enkelt knapptryck.
David Borg
David BorgMarknadsansvarig
Jag är en podcastlyssnande västgöte som nu kallar Jönköping sitt hem med fru och barn. Engagerad och rak är nog ord mina närmsta skulle använda för att beskriva mig. Har arbetat med digital kommunikation i 10 år och har en bred kompetens inom området. Det jag är mest passionerad över med Skogsnejd är att bygga upp ett företag från grunden som kommer till nytta för många personer. Att kunna spara i något så konkret som skog, det är riktigt coolt!

Advisory Board

Vad är ett Advisory Board? Det fungerar ungefär som ett bollplank, en grupp som har en rådgivande funktion till Skogsnejd. Det liknar på det sättet en styrelse i ett aktiebolag. Men en viktig skillnad är att ett Advisory board inte har något juridiskt ansvar.

Denna rådgivande grupp ger oss en bra möjlighet att få input från personer som ser på företaget med kritiska och frågande ögon. Det vi efterfrågar medlemmarna i vårt Advisory board är att de vågar ställa de svåra frågorna till oss.  Det gör att vi kan lösa dem i så tidigt skede som möjligt.

Per Unell
Per UnellAffärsutveckling - Egenföretagare
Per har startat, drivit och stöttat företag i alla faser av företagsbyggandet. Han har bra koll på affärsstrategi och vad som krävs för att ta fram en lyckad produkt/tjänst.

Per bidrar med kunskap inom affärsutveckling, strategi och teknologi.

Sara Alström
Sara AlströmSäljchef på Newgen distribution
Sara är en personkännare av rang och har alltid kunden i fokus. Hon är en fena på att bygga relationer och att omvandla det till nöjda kunder.

Sara bidrar med kunskap om försäljning, relationsbyggande och kundfokuset.

Susanne Sävenfalk
Susanne SävenfalkStyrelseordförande på Fly Green Fund
Susanne drivs av att övertyga Sverige, världen att vi behöver ställa om hur vi flyger. Hon har bra kunskap om att driva förändringsarbete och den kommunikation som krävs för att skifta perspektiv.

Susanne bidrar med erfarenhet inom hållbarhet och kunskap inom kommunikation.

David Lindeby
David LindebyAffärsutveckling - Egenföretagare - Investerare
David är en engagerad skogsägare som har stor passion för skogen och innovation. Han förvaltar och utvecklar 120 hektar skog och mark i tredje generation och med fokus på Globala Målen. Är certifierad PEFC och FSC och planerar investeringar, åtgärder och mål via grön skogsbruksplan.

David bidrar med kunskap inom skog, affärsutveckling och varumärkesfrågor.